Isak om framtiden: ”Bara Dortmund som gäller”

Alexander Isak, 18, har fått ont om speltid i Borussia Dortmund, om än mer den senaste tiden, och har ryktats vara på väg att lånas ut till Mainz.

Dortmunds sportchef Michael Zorc har sagt att de ”ser över Isaks situation”, medan sportchefen i Mainz, Rouven Schröder, har dementerat uppgifterna.

Och nu uttalar sig även huvudpersonen om framtiden.

I en intervju med svenskafans.com ger Alexander Isak något återhållsamma svar och berättar att hans fokus ligger på Dortmund.

– Det är en match i taget nu som är i fokus, det andra är inte rätt område för mig att prata kring, säger Isak till sajten.

– Jag spelar ju i Dortmund och så länge jag gör det är det bara Dortmund som gäller, fortsätter han.

18-åringen vill heller inte spekulera i Pierre-Emerick Aubameyangs framtid i klubben och hur en eventuell flytt för ”Auba” skulle påverka Isaks situation.

– Det har jag ingen aning om och det vill jag inte spekulera i. Det är som sagt inte mitt område, utan det jag kan göra är att göra mitt bästa på planen och försöka fortsätta utvecklas, säger Isak.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier