Smajl Suljević på väg till ÖFK: ”Bara att skriva på”

Han lämnade Giffarna redan innan säsongen var slut. Båda parterna kom överens om att bryta avtalet. Då snackades det om att Smajl Suljević skulle hem till Borlänge och Dalkurd, där han ju spelade tidigare i karriären.

Men den senaste månaden har mittfältaren provtränat med Östersund, och nu verkar en övergång vara nära. I samband med en träningsmatch mot den gamla klubben Gif Sundsvall uttalade sig Smajl om den väntade övergången.

– Vi har pratat om alla bitar och så, nu är det bara att skriva på. Det känns bra i alla fall, säger han till Östersunds-Posten.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier