Chancel Mbemba sugen på flytt till Portugal

Chancel Mbemba, 23, målades ut som en riktig supertalang när han slog igenom i belgiska Anderlecht för ett par år sedan. Sommaren 2015 flyttade han norrut till Newcastle.

Men där har succén uteblivit. 59 matcher på tre säsonger har fått kongolesen att börja se över sina alternativ. Kanske finns svaret i Portugal?

Enligt Evening Chronicle ska mittbacken vilja flytta till Porto, som har gjort det klart för honom att han är välkommen. Eftersom att han inte är något förstaval för Rafael Benitez förväntas han skeppas i väg så fort klubbarna kommer överens om priset.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier