Uppgifter: Ghoddos nära att säljas – ”förhandlingar pågår”

Saman Ghoddos, 24, ryktas bort från Östersund.

Anfallsstjärnan har det senaste året placerats i flera klubbar runtom i Europa och de senaste veckorna har det snackats om en flytt till Kina.

Nu kommer nya uppgifter.

Enligt Expressen kan Ghoddos säljas inom de närmaste veckorna.

Tidningen skriver att ÖFK just nu förhandlar med franska Amiens och två andra klubbar, båda från England, och att ett budkrig pågår.

Bordeaux, Rennes och Amiens är de franska klubbarna som är intresserade. En av klubbarna har kommit med ett bud och det är inte Bordeaux, så mycket kan jag säga, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg till Expressen.

Exp: Hur nära är en övergång? 

– Förhandlingar pågår men vi känner oss inte stressade. Det gäller att hålla sig kall i sådana här lägen. Det är svårt att säga om eller när en övergång blir klar.

Redan förra sommaren kom rapporter från Frankrike om att Amiens var ute efter Ghoddos.

Samtidigt skriver Expressen att ÖFK spanar på Simon Kroon, 25. Kindberg bekräftar att klubben är intresserad av den förre MFF-mittfältaren, nu i danska FC Midtjylland.

– Det stämmer. Alla vet hur bra han är en mot en och det är spelare som skulle passa bra in i vår klubb med sin fart. Han behöver komma till en klubb där han får fortsätta utvecklas och få mycket speltid.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier