Suljevic kommer hem

Dalkurd fortsätter att vara aktiva på det svenska transferfönstrets ”deadline day”.

Nästa spelare att göra klart med klubben är hemvändaren Smajl Suljevic, som har Dalkurd som sin moderklubb.

Suljevic ansluter på lån från Östersund där han fått knapert med speltid.

— Det känns bra. Jag är född och uppvuxen i Borlänge och jag har spelat i Dalkurd sedan klubben bildades. Jag är i behov av speltid och hoppas att jag kan göra det här och göra det så bra som möjligt, säger Smajl Suljevic.

— Vi har fått hem en av våra egna och det känns fantastiskt kul att Smajl är tillbaka i Dalkurd. Han är en central mittfältare som är otroligt bolltrygg och som vi alla känner till, säger sportchefen Adil Kizil.

Lånet sträcker sig säsongen ut.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier