Djurgården lånar ut målvakt

Förutom Joseph Ceesay, 20, meddelar Djurgården att de även lånar ut målvakten Oscar Jonsson, 21.

För Jonsson väntar spel i superettan och IK Frej under hösten.

– Vi har satt ihop samarbetsavtal för två spelare som kommer att ha dubbel speltillhörighet. Det handlar om Joseph Ceesay som kommer att spela för Brage men som fortfarande är tillgänglig för spel med Djurgården. Liknande förutsättningar gäller även Oscar Jonsson som kommer att ha ett avtal med IK Frej för matchspel. Oscar kommer dock fortfarande ha sin bas hos oss på Kaknäs när det gäller träningarna och kör ett pass i veckan med Frej, säger sportchefen Bosse Andersson till Djurgårdens hemsida.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier