Pochettino om Eriksen: ”Har rätt att göra vad han vill”

Christian Eriksen, 26, har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med Tottenham.

Hans nuvarande avtal löper ut nästa sommar och det har rapporterats om att både Barcelona och Real Madrid lurar i vassen, samtidigt som ”Spurs” uppges vara redo att dubbla stjärnans lön för att behålla honom.

Och nu uttalar sig klubbens tränare Mauricio Pochettino om sin spelare.

Han vill förstås att dansken förlänger.

– Eriksen är viktig för Tottenham. Du vill att sådana spelare ska vara med dig, men han har all rätt att göra vad han vill. Det vore fantastiskt om han ville binda sig till klubben på lång sikt. Han är lycklig här. Det ligger inte bara i våra händer, säger Pochettino enligt BBC.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier