Haaland nära Juventus – nu även i print

God morgon! Och god jul!

Vi inleder denna julafton med att spinna vidare på uppgifterna kring Erling Braut Haaland som vi skrev om i går. De där uppgifterna om att Juventus ska vara med i matchen om RB Salzburgs norske tonårssensation.

Både Tuttosport och Corriere Dello Sport väljer i alla fall att tillägna sina tidningsettor denna tisdag med att konstatera att Haaland nu är nära Turinklubben.

Enligt uppgifterna ska det röra sig om en affär där 30 miljoner euro, motsvarande drygt 310 miljoner kronor, går till Salzburg, samt 3,5 miljoner euro, cirka 36 miljoner kronor, per år i lön går till 19-åringen.

Det är väl inte helt omöjligt att tänka sig att en viss Mino Raiola (som är agent till Haaland) haft ett väldigt stort finger med i spelet om det skulle visa sig bli Juventus i slutändan?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier