ÖFK:s Kadiri lämnar för belgisk klubb

Enligt Expressen ska Östersund vara detaljer från att sälja Jordan Attah Kadiri till den belgiska klubben Lommel SK, som spelar i den belgiska andraligan.

Enligt deras uppgifter ska klubbarna vara överens om en övergångssumma, men inget är påskrivet ännu. Anfallaren förväntas flyga till Belgien efter måndagens allsvenska möte med Helsingborg för att genomföra läkarundersökningen i inledningen av nästa vecka. Klarar 20-åringen den förväntas han säljas för omkring 10 miljoner kronor.

Nigerianen Kadiri har den här säsongen noterats för 6 mål på 13 framträdanden.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier