Klart: Anfallaren lämnar BK Häcken

Bloggen har redan skrivit om att Alexander Söderlund attraherat turkiskt intresse.

Under fredagen står det klart att Caykur Rizespor blir norrmannens nya klubbadress. Inte Denizlispor som det tidigare har rapporterarts om, alltså.

Därmed lämnar han allsvenskan och BK Häcken efter endast en säsong.

– Söderlund var skadedrabbad under fjolåret, men bidrog trots det med flera viktiga mål och var en del i att vi lyckades säkra en medalj. Vi känner oss trygga med de alternativen vi har bakom Jeremejeff och när den här chansen dök upp så var det något båda parter ville. Vi tackar Alexander för hans insatser i den gulsvarta tröjan, säger sportchef Martin Ericsson till klubbens hemsida.

Kontraktet är skrivet över ett och halvt år.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier