Startsida / Inlägg

Tillbaka på bloggen

av Fredrik Paulún
Familjen Paulun på roadtrip i Kalifornien
Familjen Paulun på roadtrip i Kalifornien

Jag ber om ursäkt… Jag hade tänkt skriva ett inlägg om dagen nu när jag befinner mig i USA eftersom jag varje dag upplevt spännande saker inom mat och näringslära. Eftersom jag planerar att spendera längre tid här med min familj fr o m i vinter har vi dock flackat runt ganska mycket för att hitta det perfekta stället att hyra hus på. Los Angeles, Santa Barbara, San Luis Obispo, Monterey, San Francisco, Big Sur, Newport och Laguna Beach har vi betat av och imorgon bär det av till San Diego. Bristande Wifi och hektiskt schema har förhindrat mig att blogga, men nu blir det ändring! För dig som vill läsa små korta rapporter från min resa rekommenderar jag min Facebook-sida eller Instagram. Hur har det då gått? Vilken plats lutar det åt än så länge? Min favorit är Laguna Beach med sina fantastiska stränder, pittoreska lilla stad (som ändå har alla former av gym, butiker och restauranger man kan önska sig. Ska jag vara realistisk är dock L.A. en bättre plats eftersom det är lättare att bedriva min verksamhet härifrån. Sen är L.A. som ett antal olika städer med varierande karaktär så det är inget enkelt val. Hittills är nog Hollywood Hills det mest intressanta eftersom jag måste kunna dra mig undan stadens stress men det gäller ju att hitta något att hyra till ett vettigt pris. Vi flyger hem till Sverige på måndag och jag lovar att återkomma med rapporter om intressanta livsmedel jag hittat och starka trender som råder här. Hur som helst, drömmen om USA lever i allra högsta grad.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB