Startsida / Inlägg

På väg hem från Åland

av Ola Brandborn

Äldst bland oss fyra är alltså jag, Ola Brandborn. Äldst men knappast klokast (det är Erik som varit med i ”Vem vet mest” och ”Jeopardy” på tv). Jag jobbar som online-poker manager på Åländska spelbolaget Paf, och sitter just nu på Vikinglinebåten hem från ett möte på huvudkontoret.

En längre beskrivning över mig själv kommer senare, just nu är jag glad om jag får iväg någonting alls till Aftonbladet. Internet ombord på båtarna är inte direkt bra, om man uttrycker sig diplomatiskt. Batteriet till datorn börjar också ta slut. Att tanka upp en bild är att glömma. Men det kommer så småningom.

Jag är en utpräglad livespelare, som precis som Jens spelar satelliter till stora livetävlingar på nätet. Närmast på schemat är en tur till en tävling som heter EMOP och går i Italien den 27-30 maj. Inplanerat är också en längre vistelse i Las Vegas i sommar, då jag dels ska jobba med att ta hand om Pafs kvalspelare och se till att våra spelare mår bra och har det trevligt i Sin City, dels ska jag ta semester och spela lite tävlingar själv.

En annan tävling som är inbokat framöver är Svenska Mästerskapen som spelas på Malta i år. Jag har lite prestige att försvara i den tävlingsserien, har vunnit tre SM tidigare (Texas år 2008, Omaha 1998 och Amerikana 2002). En deltävling i SM jag verkligen vill vinna är SM i mörkpoker, som är Europas äldsta turnering (Irländarna tror att Irish Open är Europas äldsta tävling, men Mörkpoker-SM är faktiskt ett år äldre)!

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Martin Björkman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB