Startsida / Inlägg

I en pokerspelares BB-väska

av Lina Olofsson

Alla blivande föräldrar blir, i slutet av graviditeten, tipsade om att packa en BB-väska. En väska med allt möjligt bra att ha med sig både under förlossningen som vi alla vet kan ta lång tid men även till tiden efter bebisen är född när man ligger på BB.

Eftersom det nu börjar närma sig för oss så står vår väska klar sen några dagar. Däri ligger bland annat dessa två underbara bodys som jag fått av Dan Glimne och Tonje – en pokertjej/dealer som jag lärde känna under NM i Norge i höstas.

Hur balla är inte dessa? Den Dan köpte kommer från Vegas och jag fick den när jag väntade Mio. Den från Tonje har hon specialbeställt 😉

pokerbody1 pokerbody2

Vad har du packat i din Dybban?

I övrigt rullar jag runt och börjar närma mig matchvikten 90 kilo. Jag har aldrig varit så här stor i mitt liv men tog det som en utmaning när vågen visade på 85,5 att försöka nå 90-strecket. Det har fortsatt blivit en hel del pokerspelande. Häromdagen träffade jag en störtskön kille som undrade om jag fortfarande bloggar om poker innan han synade min all-in. “Jag sponsrar så kanske jag hamnar på bloggen”, skrattade han. Med tanke på att vi inte kunde enas om barnvagn och därför köpte två så tackar jag så hemskt mycket för bidraget (skratt).

barnvagnar

Glad påsk på er där ute i stugorna! Nu ska det pysslas påskkort till grannskapet så minstingen kan tigga lite godis i eftermiddag!

byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan D Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB