Startsida / Inlägg

Massage

av Ola Brandborn

Natten innan jag åkte till Las Vegas så sov jag konstigt på min vänsterarm, och det började göra småont i axelleden, som sedan spred dig nedför överarmsbenet. Femton timmars flygresa gjorde det hela inte bättre, och det blev värre och värre. Igår kunde jag knappt röra mig, slog jag i något med armen så blixtrade det för ögonen, och jag kunde inte lyfta armen för egen kraft.

I köpcentrumen i Las Vegas och utanför pokerarean i WSOP finns det massagestolar med tillhörande massös. Jag letade upp en som inte var där för sitt utseendes skull, en liten asiatisk man som kunde engelska om möjligt sämre än jag. Efter att jag förklarat problemet för honom och han känt på mina låsta muskler så sa han ”I will fix. Say if hurts!” varefter jag snabbt kontrade med ”Ajajajajajaj” i en halvtimme. Ondast gjorde det i axeln när han tryckte mig strax bakom vänster öra(!) – tydligen börjar en muskel eller sena eller nerv där som sedan fortsätter ner på båda sidorna om axeln, känns det som.

Go home go sleap, feel good tomorrow” avslutade han, men inte trodde jag på det, efter massagen kändes det om möjligt ännu värre i armen. Men idag är jag nästan helt återställd! Det smärtar lite fortfarande när jag försöker böja armen bakåt, och jag är svag i musklerna som ömmar lite, men för övrigt har jag inga smärtor. Han kunde verkligen sin sak!

Ni som spelar Internetpoker många timmar om dagen, tänk på att röra er mellan passen. Det är lätt hänt att man får musarm när man sitter på kontor. Men på ett kontor så har man ofta naturliga avbrott från datorjobbet med möten och andra aktiviteter. Sitter man ensam hemma och grindar så är det lätt hänt att man missar att röra på sig, får en snedbelastning i ryggen och får ont någonstans i kroppen.

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Martin Björkman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB