Startsida / Inlägg

Rallarsvingar i Vegas

av Simon ”Dybban” Lindell

Ja, det är inte bara frid och fröjd här borta i syndens näste.

Det finns hur många ställen som helst att spela poker på här. Ett av mina favoritställen är O’Sheas som ligger mitt emot gigantiska Caesar Palace. Det är ett litet ställe som mest påminner om en irländsk bar.  Nästan ända ute på gatan har de ställt upp fyra pokerbord med cashgame. Runt om är det fullt ös med fest och livemusik. Stämningen är riktigt skön och det är högt till tak.

Senast blev det dock lite väl mycket av det goda, då två gäng började mucka gräl med varandra ute på gatan. Plötsligt var det det fullt rallarslagsmål och två odågor fick verkligt spel och ramlade in över våra pokerbord. Jädrar i havet vad de slogs.

– Hold your chips!! skrek dealern.

Jag satt med en fet stack, så jag lade mig över mina marker och skyddade dem med liv och lem. Bråket fortsatte ute på gatan och de två antagonisterna ramlade ut igen. Jag bestämde mig för att det fick vara slutspelat för den gången.

Visst var det läskigt för en liten spinkig pokernörd. Men samtidigt rätt uppfriskande för någon som nästan bara spelat poker på Cosmopol innan. Plötsligt kändes det att man levde. Och jag gillar att leva, Särskilt i Vegas,

simon_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB