Startsida / Inlägg

Mot Spanien

av Ola Brandborn

Dags att packa resväskan och åka ner till deltävlingen i Spanish Poker Tour i Castellon norr om Valencia. Jag ska dubblera dels som spelare, dels som ”pokerpappa” åt Pafs sex kvalspelare. Det ska bli skoj. Sedan ska jag ha en veckas semester på Mallis, det ska bli skönt.

Sitter och skriver en artikel om mörkpoker till Poker Magazine. Det är inte klokt vad jag saknar det spelet, det är så ledsamt att det i princip dött ut. Skönt att det fortfarande spelas i SM, även om resan till Malta bara för att spela en enda tävling avskräcker så många. Tänk om den tävlingen kunde gå i Sverige!

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB