Startsida / Inlägg

Som ordförande lovar jag…

av Ola Brandborn

Har någon sett förbundet? Jag bara undrar…

– Styrelsen har fått en hel del kritik för att vi vart dåliga på att informera vad som händer, och detta är en av de bitarna vi tar tag i direkt. Som ordförande lovar jag att informera minst en gång i månaden om vad som händer och har hänt i förbundet, säger Sahan till Poker Magazine.

Det har gått ett par månader nu, det skulle vara kul om ni informerade lite… exempelvis kring poker-SM! Det minsta man kan begära är väl att förbundet talar om på sin hemsida vilka sajter som kör satelliter till detta evenemang? Paf har kört satelliter i två månader, inte ett ord har förbundet skrivit om detta. Nu drar Nordicbet, Betway och andra sajter igång, men var finns informationen kring detta på förbundskanalerna. Ut med er på forumen och i pokertidningarnas sajter och informera.

Man kan fråga sig vad det egentligen är som sponsorerna betalar för. Det blir svårt att attrahera sponsorer för kommande år om det fortsätter så här.

ola_8bit.png

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB