Startsida / Inlägg

Vart jag rest genom pokern

av Ola Brandborn


Visited 24 states (10.6%)

Jag kollade lite hur mycket jag resande som jag får tacka pokern för. Jag spelar ju som ni vet nästan bara satelliter till livetävlingar runt om i världen. 24 länder har det tydligen blivit genom åren, och då har jag säkert missat något land. Jag har bara tagit med länder enligt min definition ”bidragit till det lokala näringslivet”, dvs varit utanför flygplatsen och bott på hotell eller ätit middag eller så… annars hade mellanlandningar i Polen eller Nederländerna fått räknas med också. 

Efter Poker-SM på Malta så blir det resor till Gibraltar och Mellanamerika, men jag ser nu att jag har varit alldeles för lite i Asien och aldrig i Afrika eller Sydamerika. Det får bli nästa mål! Jag är tacksam till min hobby och mitt yrke som fått mig att se världen!ola_8bit.png

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB