Startsida / Inlägg

Årets trade?

av Simon ”Dybban” Lindell

Nu har pokerbolagen börjat med klassisk trading också. Spännande. Eller vad sägs om bytet Ferit Gabriellson mot Tomas Brolin som Unibet och NordicBet gjort?

tomas-brolin-futbolista-pepelotas_69295090.jpg

Brolin är min gamla barndomsidol. Jag brukade göra den där målgestpiruetten till jag kräktes på fotbollsträningarna. Jag avgudade Brollan. Men i det här fallet är jag inte helt hundra på hur Unibet tänkte?

Jämför man med fotboll är det väl ungefär som att byta bort Zlatan mot en gammal världsstjärna. I hockey.

Och jag vet att det inte spelar så stor roll hur bra kändisarna är på poker. De är där för att synas. Men under Brolins tid i ”förra laget” måste jag säga att NordicBet gjorde ett rätt uselt jobb med att lyfta fram sin fotbollslegend, vad det nu berodde på?

Vi får se om ”coach” Micke Norinder använder bronshjälten på ett mer effektivt sätt. Brolin lär aldrig vinna SM, men vi kanske kan få se en klassisk piruett mellan pokerborden? Det skulle duga gott åt mig.

simon_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Jörgen Källström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB