Startsida / Inlägg

Mer reklam

av Ola Brandborn

Som Jens skrev i en av kommentarerna så jobbar vi på ett spelbolag, och största delen av vår pokerrelaterade tid handlar just om detta spelbolag. Klart att vi kan göra som tonårsbloggarna och ta foton på dagens lunch och dagens ”outfit” och lägga upp, men det skulle väl inte göra saken bättre. Nej, ni får helt enkelt blunda för att vi kommer nämna Paf och Nordicbet . När vi åker på en pokerresa så är det som representanter för dessa bolag, Hur ska Jens exempelvis kunna berätta att han ska på suparweekend i Tallinn utan att nämna i vilken egenskap han är där och vilket bolag som är arrangör?

Så sluta läsa nu, för här kommer ännu ett reklaminlägg:

Paf och Betsson har blivit nominerade i kategorin Socialt ansvarstagande i den internationella tävlingen EGR Awards. Paf är dessutom nominerade i kategorin Sociala nätverk som belönar bolag som interagerat bäst med kunder i sociala media, och Betsson är nominerade i kategorin Best European sportsbetting. Bakom tävlingen står den internationella nyhetssajten eGaming Review.

Med tanke på att det är en engelsk organisation som delar ut priset, och att alla andra är stora engelska bolag, så förstår ni att bara att ha blivit nominerade är en stor ära. Att vinna blir svårt, när ni ser vilka ”motståndarna” är – idel ädel adel av mycket stora bolag på eGaming Reviews hemmamarknad:

Nomineringar i kategorin Socially responsible
888.com
Betfair
Betsson
Gamesys
Ladbrokes
Paf
PartyGaming
Virgin Games
William Hill Online

– Vi är både stolta och glada över nomineringarna eftersom det är ett kvitto på att vårt arbete med att värna om våra kunder gör skillnad. Vi skänker allt överskott till välgörande ändamål och vår spelvårdsförsäkring är ett exempel på hur vi aktivt tar hand om de få som far illa. Vi strävar efter att bli det bolag som är bäst på spelansvar i branschen och den här nomineringen visar att vi är på rätt väg, säger Inger Holmström, relationsdirektör på Paf.

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Olle Stefansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB