Startsida / Inlägg

Mot nyår i Vegas

av Simon ”Dybban” Lindell

Det här med nyårsfirande brukar ofta vara rätt skitnödigt. Maten, drickat, kläderna, sällskapet. Det ska planeras, och det ska vara perfekt. Jag har aldrig varit mycket för att planera. Eller göra saker perfekt. I år har jag därför bestämt mig för att göra något jag aldrig gjort innan. Jag ska fira nyår i staden som aldrig sover, särskilt inte på nyårsafton. I morgon bitti drar jag till Vegas. Där kan man se ut och bete sig hur farao man vill. Det gillar jag. 

las_vegas1.jpg

I två veckor ska jag bara ”gilla läget” och spela en massa poker. Tror det kan bli en av mina bättre nyårsaftnar. Jag och min norrländska, som också spelar poker, kommer att bo på sexiga hotell Flamingo. Det är ett rätt så perfekt hotell, inte bara för att det är rosa, utan även för att det ligger mitt i smeten. Och jag är inget fan av att röra mig längre sträckor till fots, om ingen lurar mig och slänger fram en boll framför fötterna förstås… 

flamingo2.jpg

Nu håller jag tummarna för att de opålitliga fransmännen har lyckats skrapa upp snön på flygplatsen i Paris där vi ska mellanlanda. 

Jag återkommer med bilder, historier och resultat från eventuella turrar. Är det någon som har några speciella önskemål om vad ni vill läsa från syndens näste, så är det bara att höra av sig. 

God fortsättning! 

simon_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Martin Björkman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB