Startsida / Inlägg

Standard personalfest

av Ola Brandborn

Som jag skrev i början på veckan så kunde du med lite (o)tur se Paf-anställda runt om på stan skramlandes bössor för Sjöräddningen på förmiddagen.

insamling.jpg
Dagens outfit: Byxor från Dressmann, jacka från Dressmann, reklamössa från Paf och insamlingsbössa från Sjöräddningssällskapet.

 

Insamlingen gick väl sådär, vi fick ihop en hel del mynt från blandade personer men sedlarna lyste med sin frånvaro, tills vi kom på att man kanske skulle besöka en av stans pokerklubbar. Där gick det bättre, pokerspelarna stoppade både tjugor och hundralappar i bössorna! Vem har sagt att pokerspelare är själviska? Well, jag har väl sagt det, men jag är inte sämre än att jag kan ångra mig. Bra gjort!

Efter lunchen så besökte vi ett ålderdomshem och sjöng julsånger i två omgångar. Publiken bestod av pensionärer mellan 80 och 104 (två över 100) och de kallade oss för ungdomar, skönt att höra när man passerat 40-strecket. Det togs emot väldigt bra, till och med några av pensionärerna som började gråta – jag hoppas att det var för att de gillade vad de hörde och inte för att de var så musikaliska så de tyckte att vi misshandlade Stilla Natt.

Paf julfest 2010 029 redigerad.jpg

Pafs spelverksamhet bildades av ett antal ideella föreningar på Åland (typ Rädda Barnen och Röda Korset) och då och då ska vi anställda påminnas om vårt ursprung. Jag tycker det är ett riktigt bra, och udda, initiativ.

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Olle Stefansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB