Startsida / Inlägg

Lugnet efter stormen, i stormen

av Lina Olofsson

Kom hem från över två veckor på touren till en liten son som blev sjuk efter ett dygn och ännu sämre efter två vilket resulterade i ambulansfärd från vårdcentralen till akuten där vi fick stanna i ett dygn. Tvära kast mellan två världar. Det är det i och för sig alltid här och jag är så enormt tacksam att jag har en familj att komma hem till efter varje jobbresa. Hade jag inte haft två underbara söner tror jag inte ens att jag hade varit där jag är idag. Undrar om jag inte hade gjort som så många av mina vänner som reser från stopp till stopp och jobbar precis hela tiden och bor i ett par resväskor. Nu säger jag inte att det är något fel med det. Steve O’Dwyer till exempel älskar sitt liv och ser inga som helst problem i det men jag gillar att ha en fast punkt i livet.

1380422_10151692786317097_254573995_n

Lilleman är frisk och tillbaka på dagis, stora killen har höstlov och själv är jag tillbaka och jobbar för fullt. Sitter och skriver klart en intervju med Jason Lavallee till Starsbloggen sen ska jag göra ett par inredningsreportage och sen är det dags att börja hitta nya intervjuobjekt och det är där ni kommer in. Vem vill ni läsa om? Vem är just du nyfiken på att veta mer om? Behöver verkligen inte vara en svensk. Nästan roligare att lära känna de utanför vårt avlånga land, tycker ni inte? Skicka förslag så ska jag se vad jag kan göra!

EPT10LON_finaldagen_HR_win13
Jason Lavallee när han vann High Rollern i EPT London tillsammans med en massa vänner…

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB