Startsida / Inlägg

Vem döljer sig bakom gästbloggen?

av Simon ”Dybban” Lindell

(Observera att detta är ett sätt att underhålla och att jag under humorns fana tar ut svängarna ordentligt. Det är inget illa menat.)

Jag vill egentligen inte skriva här. Men om jag nu låter andra gästblogga på min blogg så är det väl inte mer än rätt att jag får blogga på någon annans? Rätt ska vara rätt. Och jag har alltid rätt.

Än en gång vill jag förklara ett och annat. Jag har nämligen blivit missförstådd och baktalad hela mitt vuxna liv. Sammanlagt har över 3 miljoner svenskar missförstått mig och ljugit om mig. Det är dags att reda ut begreppen nu. Ge tillbaka.

För det första. Jag vet inte vad ni har läst om mig tidigare, men det är garanterat lögn. Jag är det mänskliga beviset på att ”ingen rök utan eld” är ett falskt talesätt. Hade all rök och rykten varit sanna om mig så hade det krävt en hel skogsbrand. Ni förstår, det faller på sin egen orimlighet.

Om ni skulle träffa mig i verkligheten skulle ni älska mig. För jag är inte bara Sveriges bästa pokerbloggare, jag är oerhört vältalig också. Jag vet inte hur många gånger folk kommit fram till mig och sagt att jag är den trevligaste människan de någonsin har träffat och att all skit de fått höra om mig omöjligt kan vara sant.

Jag är inte imponerad av Superbloggen. Främst för att jag inte gillar skribenterna. Dan Glimne har jag inget förtroende alls för längre, sedan han dömde bort mig i ett vad mot Pokerclown. Det var en av de största rättsskandaler det här landet någonsin fått skåda. Det var helt givet att jag skulle vinna vadet mot Sveriges, nej låt udda vara jämt, VÄRLDENS största clown och tomte. Vem som helst kunde se det utan Dan. Vart är världen på väg egentligen? Dan valde att ta del av facit, det vill säga mig, och sedan döma emot det. Jag blir så upprörd att jag gråter och sliter mitt hår. (Tänk er matadoren på julafton som inte får chansen att fäktas mot tjuren Ferdinand.) Men en sak ska ni ha klart för er, bara för att jag förlorade vadet så betyder inte det att jag hade fel!

Lina Olofsson har jag redan skrivit en satirblogg om så jag låter udda vara jämt ännu en gång, och det är ju snart jul, så jag låter henne vara. Det visar att jag har ett stort och gott hjärta. Kanske det största och gottigaste i hela världen. Jag är verkligen snäll. Tänk på det alla som baktalar och snackar skit om mig. Jag är snäll. På riktigt. Men det är ingen annan som har tid att säga det så jag får ta på mig det ansvaret. Också! Hela pokersverige har mig att tacka för allt och ingen kan hjälpa mig med en så enkel sak? Men jag är inte bitter…

Jimmy Jönssön. Herre min skapare. Bara namnet säger det mesta. En jöns som heter Jimmy och får för sig att spendera alla lotto-pengar på resor som han fläker upp bilder på här på Superbloggen. Snacka om att fläka röv. Kom till Marbella din snorgärs så ska jag visa dig världen. Här finns allt som är värt att se. Så kan jag lära dig att spela poker också. Jag har allt sett hur du bara höjer två stora mörkar när du försöker sno blinds. Det är ren idioti! Fattar du inte det så är du inte ens värd att diskutera med. Jag kommer att syna varje gång du försöker sno min mörk och spela ut dig ur position. Fattar du inte det? Jöns? Kamma till dig…

Sist och minst, Solskensdybbelidybban. Jag har aldrig i mitt liv mött en drygare människa. Skenhelig, falsk, självgod, lögnare, monopolkramare, idiot, pajas, Bill och Bull på samma gång. Dybban har så mycket dubbelmoral att det svämmar över ur mungiporna när han ler. Och då har jag inte ens nämnt hans patetiska frisyr. Det var på grund av honom som jag inte ville vara med i Superbloggen.

Det var inte alls för att jag inte skulle få något betalt. Inte alls. Visst, jag får min beskärda del från Pokerlistings nu. Men man måste ju kunna försörja sin familj. Det är inte mer än rätt.

Jag gör allt för min familj. Det är därför jag skriver så mycket skit om folk. För jag har läst alla manualer om hur man ökar trafiken till en blogg. Skriva skit om folk är A och O. Nej, det räcker inte. Det är hela alfabetet. Det är ALLT! Och ju mer trafik jag drar, ju mer pengar tjänar jag. Och ju mer kan jag ta hand om min familj. Ni ser. Det finns en tanke bakom allt. Jag är den enda personen i världen som utvärderar mig själv hela tiden. Det är därför som jag är en sådan utsökt  människa. Det är därför som jag aldrig har fel.

Är det något jag ska lära mitt barn här i livet så är det väl det. Att vara utsökt och aldrig ha fel.

Jag är stolt över att jag har en blogg med högt i tak. Jag skulle vilja säga att det inte finns någon pokerblogg någonsin som haft lika högt i tak som min. Här får alla komma till tals. En öppen debatt är ett bättre sätt framåt. Till skillnad från Superbloggen där det redigeras friskt.

Visst, det försvinner väl en del kommentarer från min blogg också. Och ja, det är möjligt att det inte finns någon annan pokerblogg i världshistorien som har redigerat bort fler kommentarer. Men vadå? Det är inte jag som tar bort dem. Det är Pokerlistings. Visst jag kan väl maila till PL och skriva vilka kommentarer jag vill att de ska ta bort, men skyll inte på mig era hjärndöda tomtar! Det är Pokerlistings som tar bort dem säger jag ju! Jag har inga redigeringsverktyg. Hur många gånger ska jag behöva säga det?

Dessutom tar jag, förlåt Pokerlistings, bara bort kommentarer som attackerar mig och hävdar att jag har fel. Vadå? Man måste väl få försvara sig? Den som inte fattar det är inte ens värd att försöka argumentera med.

Ni ser. Jag har alltid ett svar. Det är för att jag ständigt utvärderar mig själv. Troligtvis finns det ingen människa i hela världen som har en lika objektiv självbild som jag.

Några frågor på det?

– Men hur kommer det sig att du så ofta blir missförstådd då?
– Missförstådd? Vadå missförstådd?
– Ja, du skrev ju innan att alla missförstår dig?
– Det har jag aldrig skrivit.
– Jo, men du skriver ju det här i texten lite högre upp.
– Jaha, du menar i den här texten?
– Ja?
– Men du fattar väl att du inte kan räkna med den här texten? Är du så jävla dum så får du skylla dig själv. Du är uppenbart inte värd att spendera mer av min dyrbara tid på.

Fler frågor? Inte? Bra!

Nä, nu måste jag dra vidare. Får ju inte en krona för att skriva här. Måste författa ett nytt blogginlägg innan jag kryper i säng. Det ska skrivas så mycket skit om en känd pokerprofil så det räcker till Kokos julklappar…

Jag är verkligen snäll.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB