Startsida / Inlägg

Casa de Negreanu

av Lina Olofsson

Hej hej hallå bloggen! Jag har inte glömt att den existerar men från Bahamas ville man inte släppa in mig så jag kunde uppdatera och sen när jag kom till Vegas tänkte jag att jag skulle ha hur mycket tid som helst men tji fick jag.

Bahamas var hur underbart som helst. Precis som alltid. Mycket jobb men även en hel del fritid eftersom vi slutade rätt tidigt på kvällarna vilket gjorde att det blev en hel del middagar med sköna människor. Till stranden kom jag aldrig, eller inte på dagtid i alla fall. Ett nattdopp tillsammans med en massa andra friskt vågade efter spelarfesten blev det i alla fall. Och sen låg vi ett gäng, typ 20 personer, och kollade på stjärnorna och filosoferade över livet. Hur flummigt som helst men det var nog en av mina bästa kvällar ”over there”. Att stranden var avstängd dagen efter på grund av hajar var något som vi inte var medvetna om och tur var det med tanke på vilken hajskräck jag har…

IMG_0325

IMG_0138
Jennifer Harman, Daniel och moi var ute en kväll och drack drinkar…som alltid varade det roliga på tok för länge och Daniel skyllde på mig när han fick sova bort hela dagen

IMG_0250
Jag och Moneymaker på spelarfesten

IMG_0212
Hade en dubbeldejt med Kevin MacPhee och Jeff Madsen en av kvällarna. Efter att de hade tappat bort mig typ fem gånger var det inte världens gladaste Lina som var med på en gruppbild *s*

Sista kvällen gick lite överstyr. När jag väl insett att vi aldrig skulle hinna klart med turneringen innan taxin som skulle köra mig och Daniel till flygplatsen bestämde jag mig för att ta en avslutningsöl med mina vänner efter att ha packat alla väskor och gjort mig klar. Denna öl slutade med att jag hamnade i något drinkspel tillsammans med alla mina kanadensiska vänner och inom loppet av 30 minuter hade jag gått från nykter till inte alltför nykter. Stackars Daniel fick sen lotsa en aningens berusad mig genom flygplatsen på Bahamas och sen vidare till Miami där vi hade fyra timmar att slå ihjäl. Efter att ha hittat ett massageställe bland gaterna somnade vi i varsin massagestol och jag vaknade inte förrän det var dags att gå till gaten.

IMG_0330
Skyller ALLT på mina vänner från Quebec 😉

Väl framme i Vegas kom Daniels assistent Patty och hämtade oss. Hade inte sett henne på massa år så blev ett kärt återbesök och väl hemma hos Casa de Negreanu såg jag framför mig hur jag skulle ligga i soffan och svulla och kolla på film resten av kvällen. Jag hade glömt bort den lilla parentesen att Daniel är vegan så ni kan ju själva föreställa er hur svårt det var att stilla mitt behov. Hittade till slut någon powerbar som smakade choklad och några urnyttiga chips 😉

Daniel hade gjort om mycket sedan jag var där sist. Hela huset i princip. Nu ser det ut som en superball nattklubb hela köksdelen och vardagsrummet. Svinsnyggt och ändå ombonat och mysigt trots en hel del vågade designval. Inte alls som det uramerikanska köket han hade förut.

BMiVllaCMAA6Ecg
Daniel övertalade mig och Laura att kolla på Game of Thrones och nu är jag fast. Det var dock inte lika maffigt att kolla på min iPad som på hans 84-tums tv…

På morgonen (läs eftermiddagen när jag blev väckt av D då hela huset var fullt av folk) fick jag träffa hans andra och nya assistent Joel som är en sådan klippa att jag blev helt varm i kroppen. ”Jag ser till att du har en kaffebryggare här imorgon”, skrattade han efter att ha sett liket komma ut i köket och desperat försökt hitta något som hade spår av koffein i sig. Efter dom orden visste jag att han skulle bli min bästis resten av vistelsen. Att han dessutom tog hand om mig varje morgon innan jag skulle iväg på kursen och gjorde lunchpaket precis som mamma hade gjort dom fick mig att älska honom ännu mer.

BLS9vEXCQAAh2xI

Efter några dagars landande hemma hos Daniel var det sen dags för kursen på Choice Center som jag skulle gå. Vilken kurs sen då! Jag kan inte med ord beskriva upplevelsen jag gick igenom i helgen. Allt snack om att det skulle vara en kult får mig att fullkomligt le inombords för om detta vore en kult undrar jag varför jag inte varit med i en hela mitt liv. Så mycket kärlek, så många insikter som jag haft om mig själv och alla fantastiska människor och deras livsöden som jag stötte på under de fyra dagarna jag gick där är helt ovärderligt. Allt var inte en solskenshistoria. Många av momenten under första helgen var utmanande men jag har lärt mig så mycket om mig själv och hur jag uppfattas i andras ögon. Det var tufft att inse till en början men samtidigt så är jag glad att ha kommit till den insikten och från och med nu så kommer jag att ha en mycket mjukare framtoning och jag kommer inte döma hunden efter håret som jag ofta gjort förut. Dessutom kommer jag att börja leva här och nu istället för i 180. Redan på de här dagarna jag varit hemma har det varit en helt ny grej att umgås med barnen. Att vara där till 100% och inte på telefonen, eller att kolla mailen samtidigt som man leker med lego eller att skriva en blogg samtidigt som man tittar på tecknat.

Hemma en vecka nu för att sen åka tillbaka till Vegas för del två och tre av kursen. I gruppen innan min går David Williams och gruppen innan honom gick Jennifer Harman som båda säger att del två kommer att vara det bästa jag varit med om och efter helgens upplevelse har jag ändå svårt att se att något kan toppa alla ”wow”.

byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan D Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB