Startsida / Inlägg

Tack för förtroendet!

av Lina Olofsson

Årsmöte i lördags för Svenska Pokerförbundet! Vi var elva (!!!!) medlemmar närvarande. Riktigt trist om jag får säga det själv. Jag hoppas att alla som under våren nu kommer att ha en massa åsikter tar fram en spegel och frågar er själva varför ni inte var där. Det är så lätt att sitta på kammaren och tycka om vad andra gör (och inte gör) men när det är skarpt läge väljer man att stanna och pilla naveln istället för att göra sin åsikt hörd.

De som var där vill jag dock tacka av hela mitt hjärta. Framförallt till Anders Persson, tidigare kassör i förbundet, som fanns på plats för att svara på frågor och reda ut det sista som eventuellt fanns i revisionen från 2007-2010. Och så till den trogne Ason som körde hela vägen från Lesjöfors tillsammans med vår nya styrelseledamot Magnus Nilsson. Välkommen Magnus!

Jag vill även välkomna Mauritz tillbaka in i styrelsen som ledamot och även våra gamla rävar Koivu och Bjoelle som är med i ett år till. Anton Löfgren och Ulf Engström är vår nya sekreterare och kassör. Tyvärr kunde de inte delta men fick de närvarande medlemmarnas förtroende och efter vad jag hört så tror jag detta blir ett riktigt dreamteam.

Det är valår. Det kommer att bli ett spännande år och om ungefär en vecka kommer det att hända något riktigt stort. Stay tuned!

byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB