Startsida / Inlägg

Vårt viktigaste år någonsin?

av Lina Olofsson

Jag blir så inspirerad av att se vad Norska pokerförbundet lyckades med förra året och vi ska bannemej inte vara sämre i Sverige i år. Den pessimistiska säger nu att det är för sent eller ”hur ska Svepof kunna påverka?” men jag är optimistisk. Rent utav taggad och målmedveten. Det är inte en frågan om utan att vi ska få till en ändring och att vi ska få igenom en ändring i lagen på ett sätt eller annat.

Förbundet kommer att göra stora steg i år. Det första av dessa går live redan nästa vecka. I ett halvår har en reklambyrå och ett produktionsbolag hjälpt oss att ta fram fyra reklamvideos vars syfte är att skapa debatt. I och med dessa kommer vi att försöka synas och höras så mycket det bara går och med tanke på vilken fantastisk frontfigur som förbundet valt att sköta denna dialog (läs: Mauritz Altikardes) så är jag fullkomligt övertygad om att vi kommer att röra om i grytan.

Såg en video från Norgesmästerskapet i Freeroll. De hade fått dit självaste TV2! Som ni förstår ligger vi lite efter vårt kära grannland här men inte ska vi hänga läpp för det. De hade valår förra året. Vi har det i år och låt oss se detta som en måttstock för vad vi kan lyckas med i år.

SE VIDEON HÄR

e3b86b6338

Freeroll-NM har två startdagar. Spelas mitt i Oslo och ALLA är där. Det är beundransvärt. Jag hoppas att när förbundet gör detsamma att vi får samma uppslutning!

Från och med på onsdag nästa vecka kommer ni som kollar på TV3 och sexan att kunna se förbundets reklamfilmer och dessa kommer även att finnas på vår hemsida så snart vi slipat färdigt det allra sista. Hemsidan har fått sig en uppfräschning och så snart vi haft vårt första styrelsemöte som är lagt om 1,5 vecka så kommer ännu mera.

Nu kör vi!

byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB