Startsida / Inlägg

Tillbaka i Vegas

av Lina Olofsson

Tillbaka i Sin City för min andra helg av ledarskapsutbildningen jag går här. Landade igår kväll och efter en lång natts sömn känner jag mig faktiskt inte det minsta jetlaggad för ovanlighetens skull.

Ledsen att jag inte hunnit skriva här men som ni säkert sett så har det varit full rulle med förbundet. Skitkul faktiskt och viktigt. Jag var med i Brottscentralen efter att ha blivit tillfrågad att svara på lite frågor angående ”Joe Labero tricken” på CC i Göteborg. Men detta har egentligen inget att göra med ”Korten på bordet” som den kampanj vi dragit igång att göra. Detta var bara en tillfällighet och det känns härligt att förbundet får synas lite i större sammanhang och komma på kartan.

Skärmavbild 2014-03-15 kl. 00.14.00
Läs hela artikeln HÄR.

Igår kom en debattartikel ut i Aftonbladet. Jag håller på att skriva på den andra som kommer ut i nästa vecka på en annan sida och fler kommer att komma i ämnet för attans så viktigt det är. Videona har fått supermånga visningar på Youtube och media har skrivit massor. So far so good.

Vi har även fått en del kritik riktad mot oss att vi valt att använda djur i våra reklamfilmer. Point taken. Vissa har fått dålig smak i munnen. Andra är rent ut sagt upprörda och tycker vi gått över gränsen. Men i mina ögon är detta ett sätt att faktiskt förstå hur absurda vissa lagar är i Sverige. Vi var tvungna att ta i från tårna för att ta oss igenom mediabruset. Vi var tvungna att göra absurda jämförelser för att få folk att reagera. Vi har testat den snälla vägen och den funkar inte. Den får inte folk att lyssna. Den skapar ingen debatt. Den får inte folk att få dålig smak i munnen. Den funkar mer som att klappa medhårs.

Namnlös (1)

Den nya styrelsen har haft sitt första möte i veckan som var. Ett bra och produktivt möte och det är med stor entusiasm jag ser på året. Vi har fått in några riktigt duktiga personer in i styrelsen som kommer att bidra med mycket i år. Jag är så tacksam att just dessa personer sa ja till att kandidera till styrelsen och att jag kommer att få chansen att jobba med dom under denna mandatperiod.

Jag vet att jag lovade att bli bättre på att blogga här men inte hållit detta löfte men tiden räcker fortfarande inte till. Vad jag däremot har gjort är att jag skrivit en lång artikel till nästa nummer av Poker Magazine där ni kan läsa om allt jag varit med om här i Vegas och Choice.

Apropå Choice så är det dags att göra sig klar. Blir snart upphämtad av en av Negreanus assistenter som ska köra mig bort till kursen. De är helt fantastiska Patty och Joel. Patty hämtade mig på flygplatsen igår, Joel hade handlat massa mat och Patty kör även bort mig och hämtar idag. Vilken lyx!!!

Var bara hemma någon timme innan Daniel och Marissa kom hem efter att ha varit ute och käkat. Marissa är en kompis till oss som dessutom är en av coacherna i min grupp. Världens goaste tjej!

1010130_10151954851042097_1508768400_n

Fick som vanligt ett varmt mottagande av Mushu igår när jag kom. En massa morrande och sen blev jag biten. Men vi har tagit igen det här på dagen. Han är som en gremlin den här gamla gubben (tror han är 12 år) och idag har vi haft det riktigt mysigt. När jag kom ut från duschen hittade jag honom dessutom efter att han dragit ut alla mina underkläder ur min väska. Strax därefter kom han och la sig i mitt knä för att kela lite. Gremlin som sagt…

Vilket väder här är! Typ 25 grader, strålande sol och klarblå himmel. Har varit fullt med folk utanför huset som håller på och målar, klipper gräs mm så tyvärr inte kunnat njuta av det så mycket som jag önskat men åh va det får mig att längta till sommaren!

byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB