Startsida / Inlägg

Heja Nodde!

av Lina Olofsson

IPT/EPT Sanremo och själv är jag hemma och firar påsk. Med tanke på hur många resor det varit denna vår så är det faktiskt ganska skönt att vara hemma i mer än några veckor i stöten och dessutom så åker jag till Monaco om en vecka 😉 Och direkt därifrån till Vegas för min ”graduation weekend” på Choice. Så sjukt ballt att snart vara klar med denna kurs. Har fått ut så extremt mycket av den! Ja jag har inte riktigt haft tid att blogga här men har fått prioritera denna vår och som ni säkert förstår så tar familj, resor, kurs och tre företag sin lilla tid att sköta… Sen har vi förbundet.

Även om jag inte är där på plats så kommer jag att hålla en tumme och försöka följa Alex Nordén på finalbordet i IPT så mycket jag kan! En grym spelare som jag hoppas tar hem hela alltet. Det vore mäktigt.

Förbundet rullar på. Det politiska arbetet fortsätter. Jag skrev bland annat en krönika för någon vecka sen till Nyheter24 som ni hittar HÄR. Jag är glad att den publicerades i sin helhet då den förra vi hade fick skäras i för att få plats. Planerar ytterligare en tills i maj. Håll utkik!

byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB