Startsida / Inlägg

MARTIN JACOBSON ÄR VÄRLDSMÄSTARE I POKER!

av Dan Glimne
ARMBANDET

För första gången någonsin i ett inlägg här i Superbloggen saknar jag ord nog för att beskriva vad som just har hänt… vi tusentals som var vakna i natt och railade via nätet fick uppleva det största som någonsin hänt i svensk pokerhistoria. MINA DAMER OCH HERRAR, VI HAR EN SVENSK VÄRLDSMÄSTARE!

VINNARE MJ

Martin Jacobson, 27-årig stockholmare som numera är bosatt i London, gjorde det oerhörda: spelade en superstabil poker som denna andra finaldag ledde till att han först slog ut Jorryt van Hoof som trea, och sedan norrmannen Felix Stephensen på andra plats! Här är den avgörande given i VM:

VINNARE

Och efter den såg det ut så här i WSOP:s rapportering:

1 SPELARE KVAR B

Jag ska återkomma under dagen med mera material – men just nu konstaterar jag helt enkelt att detta var svensk pokers Big Bang. Blir det nu en pokerboom nummer två i Sverige? Hur kommer SVT och TV4 att hantera det här? På återseende…

byline
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB