Startsida / Inlägg

Minnen från Klubben och Sviten

av Lina Olofsson

Igår publicerade jag en artikel om pokerklubbarna Sviten och Klubben i Stockholm och hur många av våra stjärnor föddes där. Jag minns hur en väldigt ung liten kille dök upp en dag och satte sig försynt i måndagsturneringen och hur han några måndagar senare hade vunnit samma turnering. Några veckor senare gjorde han det igen, och igen, och igen. Samma kille vann en EPT för några år sedan och det var ingen mindre än Ramzi Jelassi 😉

Ni kan läsa hela artikeln här.

pokermedia

Sen vill jag påminna om Twittertävlingen ”Hur många outs” där tre vinnare lottas i eftermiddag och kommer att få superballa USB-minnen. Gå in på @PokerStarsSE och svara asap om du vill vara med! Lycka till!

v10_49-how-many-outs-fb-link-post-03

Nu ska jag sätta mig på ett tåg för att bege mig neråt i landet. Det ryktas om att jag ska rida för första gången sedan jag var liten. Vilken lycka det är att ha en pojkvän som har häst! Dessutom ryktas det om att Alcazar ska med på tåget och äntligen får jag träffa mina fina vänner som man aldrig ser längre eftersom de bara knixar nere på Rondo i Göteborg. Får ta och åka ner någon dag och se för ”Disco Defenders” ska tydligen vara något utöver det vanliga!!!

Alcazar-Disco-Defenders byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB