Startsida / Inlägg

Tack för mig! Leverpastej!

av Lina Olofsson

Ja, nu kliver jag ju inte den här bloggen men som jag tidigare nämnt så klev jag av ordföranderollen i Svepof och detta skedde på förbundets årsmöte i lördags. Ett årsmöte som tog fem timmar. Ja det är inte klokt men känns skönt för jag har svarat på alla frågor och känner att jag nu kan lämna förbundet bakom mig efter tre år. Jag är nöjd med vad vi lyckades åstadkomma och jag hoppas att den nya styrelsen lyckas med alla sina mål och visioner. Det ska bli härligt att börja fokusera på lite annat och att ägna mig åt jobbet i mycket större utsträckning än jag hunnit med senaste tre åren. Därmed så kommer jag att inte diskutera något som har med Svepof mer att göra. De medlemmar som var på plats på årsmötet fick svar på sina frågor och därmed lämnar jag allt trolleri och spekulationer åt sidan. Däremot kommer jag fortsätta att hålla mig insatt i det politiska och kommer att skriva för Poker Magazine i varje nummer om läget och hur det går (eller inte går).

Jag vill passa på att tacka mina föregående styrelsekollegor för allt och önska Ulf Engström ett stort lycka till som ny ordförande. En roll jag vet att han kommer att axla med bravur. Dessutom har han fått in Hogge som sidekick som gör comeback som kassör. Vilket dreamteam! Och så Pokerstar och Abbe som har stora ambitioner. Till sist har vi Micke Torstensson som är ny sekreterare. Jag känner inte Micke men har hört mycket bra så ja, jag kunde inte ha klivit av och gett över stafettpinnen till ett bättre gäng. Heja er och jag kommer att finnas till med det ni kan tänkas behöva för att underlätta ert arbete under den närmsta tiden.

Det här låter som något form av tacktal men till sist vill jag faktiskt passa på att tacka min älskade pojkvän Johannes som stått ut med mig senaste månaderna som varit rätt intensiva innan jag bestämde mig för att kliva av!

Nu blir det full fokus på mitt uppdrag för PokerStars, SVENSK, träning och sist men inte minst familjen! Och så ska jag försöka hålla samma tempo på bloggande som senaste veckorna i den här bloggen!

byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB