Startsida / Inlägg

Den svenska pokertopplistan:

av Dan Glimne

Hur ser, så här i slutet av 2015, listan ut över de svenskar som tjänat mest pengar på liveturneringscashar under sin karriär hittills? Här är Sweden All-Time Money List, enligt statistiken på Hendon Mob:

SWEDEN TOP MONEY DEC 2015

Gemensamt för dessa herrar är att samtliga någon gång suttit på finalbordet i Main Event i antingen WSOP, EPT eller WPT. Då vet ni vad som krävs för att ta sig in på denna topp-tio-lista… Och bästa svenska kvinna? Här är hon:

SWEDEN BÄSTA KVINNA

Själv ligger jag på blygsamma 283:e plats, men å andra sidan är min meritlista långtifrån komplett; där saknas åtskilliga placeringar inklusive t.ex. finalbordet i PAF Poker Challenge. Hursomhelst är snart 2016 här, med nya möjligheter – och om några dagar kommer jag att som vanligt summera det gångna pokeråret, och ta upp både highlights och lowlights!

byline
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB