Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Världens bästa formtips

av Anna
hallning.jpg

Så här får du snygg form på snabbast möjliga sätt, oavsett kroppstyp:

 1. Sträck på dig.
 2. Dra in naveln mot ryggrade. 
 3. Rulla bak axlarna och brösta upp dig.

Lätt som en plätt! Inga bantningsmetoder eller hård träning behövs – möjligtvis en spegel för att se att du verkligen gör rätt. Finns inget mer attraktivt än en människa som är stolt över sig själv och sin kropp. Nu säger inte jag det bara för att jag själv är smal och nöjd med min egen – nej jag menar det även hos mulliga personer. Vackrast är, enligt mig, de som vågar ta plats, inte de som är vackra enligt något slags ”ideal” och gömmer sig bakom en dålig hållning.

kakbak.jpg

Formtipsen är inte bara bra för att SE bra ut, utan även för att slippa ryggproblem. Speciellt viktigt för oss småbarnsföräldrar som kånkar bebisar dagarna i ända. Mina är rätt nöjda med att leka på golvet men då och då vill de upp i famnen och mysa. Eller kolla in mammas kalasbak. Kakor och tårtbottnar är nu klara till 1-årskalaset.

 • Tjänstgörande redaktör: Emma Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB