Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

I form för beach 2012?

av Anna
form2012.jpg

Sommaren är kort. Alldeles för kort för att gömma sig under långärmade tröjor, byxor och skor. Inte tillräckligt brun, tjocka armar, fula fötter, håriga ben – komplexen haglar över oss och detta utnyttjar tidningarna och skriver spaltmetrar om hur du snabbt kommer i beachform.

Själv har jag också komplex för min navel och mage som ser gravid ut. Syns inte på bilden ovan men där har jag indragen mage och ett fladdrigt linne som döljer naveln. Annars känner jag mig i toppform, men det är för att ANDRA hela tiden tittar och frågar om jag är gravid som jag försöker skymma magen. LÖJLIGT! Ska genast sluta upp.

Kan vi inte bara strunta i vad alla andra tycker, klä oss som vi vill och njuta av sommaren 2012? Våra kroppar är värda det – VI är värda det! Dagens sommarpepp till oss alla.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB