Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Åsa före och efter PT-online

av Anna
asa_gustafson.jpg asa_efter.jpg

Översta bilderna visar Åsa före 3 veckors PT-online med mig och nedre bilderna efter. Jag tycker tydligt att man ser att haka och mage är mindre, men framför allt är jag stolt över att Åsa kommit igång med träningen så bra. Som du kunde läsa igår har hon hittat nya sätt att träna på som hon gillar och dessutom fått med sig mannen. Grymt att vara fler i familjen som hjälps åt och kan puscha varandra.

Min roll i det hela har varit att skriva ett komplett tränings- och kostprogram utefter Åsas möjligheter att träna och vad hon gillar att äta. Sen har Åsa haft möjlighet att skicka mail med frågor dagligen samt SMS för att få pepp och stöd.

Resultat: -3,5 kg och 5 cm smalare midja. 

Perfekt! Jag rekomenderar en viktnedgång på 0,5-1 kg i veckan. Mer än så är risken stor att det är muskler som ryker och att tillvägagångsättet inte är sunt nog att hålla en längre tid. Nu hoppas jag att Åsa kan fortsätta hålla i träning och kost så mycket som möjligt framöver. BRA jobbat Åsa! Det har varit ett nöje att hjälpa dig till denna bedrift 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB