Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Hurra för Hugo 7 år!

av Anna

hugo_7ar2.jpg

Han kan vara en plåga, en olydig kaxig vilde som testar gränser precis som en tonåring, hör det han vill höra och driver mig till vansinne. Nästa stund är han världens mysigaste pojke – smart, omtänksam och godhjärtad, som tröstar sina småsyskon och smyger in till vår säng om natten och söker närhet.

hugo_7arsdag.jpg
Lycklig Hugo grattas på sängen med presenter pappa köpt på sin resa i USA.

Hugo som idag fyller 7 år, precis som hans änglar och trillingsyskon Jonna och Hampus (namn som småsyskonen fått ärva). Våra trillingar föddes i v. 27 under stor dramatik och vägde bara 750 g. Brorsan Hampus dog efter ett dygn och systern Jonna levde i hela 3 månader innan hennes lilla kropp inte orkade mer. Det var den tuffaste tiden i mitt liv samtidigt som vi hade den här underbara killen att glädjas över. 

GRATTIS Hugo! Älskar dig i alla lägen ♥♥♥

/Mamma

fattiga_riddare.jpg

Hugos födelsedagsfrukost – fattiga riddare och varm choklad. Eftersom vi reser till Mallis i morgon är det perfekt att använda upp gammalt bröd, ägg och mjölk. Och Hugo älskar det, med MYCKET socker på 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB