Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Längsta löpturen med Chariot CX2

av Anna
chariot_run.jpg

Efter morgonens gratulationer tag jag med mig tvillingarna ut på en åktur i vår Chariot CX2 så att Hugo ostört kunde bygga Star Wars-Lego med pappa och Hampus. Och för att jag var sugen på att testa vagnen en längre sträcka efter att den fått vila en månad nu efter operationen.

chariot_djurg.jpg

Kryssande mellan kungens fårs bajs och ilskna änder på Djurgården under 11 km i lugnt tempo – längsta rundan med vagnen hittills. Gjorde flera stopp för lägeskontroll av de små och de kändes lagom varma, hade bra solskydd som jag lätt fällde ner och somnade efter en stund.

Chariot CX2 rullade fint och är så stabil att man lätt kan skjuta den en bit framför sig för att sen springa ikapp – perfekta intervaller! Men jag känner att bålen får jobba mycket mer vid vagnlöpning, speciellt vid frånskjut, så jag spar vagnintervaller ett tag till. 

Vill du veta mer om Chariot CX2? Här kan du läsa min tidigare utvärdering.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB