Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Åsas slutrapport efter PT-online

av Anna
asa_trana.jpg
Åsa tränar på jobbets gym.

Så har de tre veckorna jag hjälpt Åsa med PT-online gått (mer om uppläget och Åsa här). Så här skriver hon om hur hon upplevt det:

”Hej Anna!

Sista dagen på våra 3 veckor idag. Avslutades med en skön löptur och jag förvånas över hur bra löpningen fungerar. Gick inte en enda gång och spurtade i sista backen upp till svärmor – jättenöjd! 

När jag tittade på träningen inför dessa veckor höll jag på att sätta i halsen, men tänkte hela tiden att jag skulle klara det och hur nöjd jag skulle vara när det var gjort – och nu är det gjort och jag klarade det!! Gym på lunchen fungerar bra för mig och jag kommer fortsätta med det. Siktar in mig på 2 pass per vecka.

Löpning på morgonen är också skönt, när man väl är uppe. Ska försöka hålla i det också, iallafall så länge det är ljust på morgnarna. En timme kändes helt omöjligt i början, men när jag förra helgen sprang in på baksidan av huset med ett stort leende på läpparna över hur bra det gått, gav det mig en enorm kick! 

Har ju tränat gym på lunchen tidigare, men passen jag fått från dig Anna har lärt mig hur jag ska lägga upp det och det känns som det ”tar”. 300-passet var grymt och min sambo vill att vi kör det ihop hemma någon gång i veckan. Även att träna med boll känns bra och cirklarna ger mycket. 

asa_mat.jpg
Frukost: kesella, jordgubbar, osötad musli, ägg. Lunch: köttfärsbiffar, blomkål-& broccolimos, sallad.

Det har varit 3 intensiva och lärorika veckor. Maten har fungerat otroligt bra och har inte varit några större problem ens på midsommar. Men inser att planering är viktigt, blir det stressigt på kvällarna så är det lätt att man tycker att hacka sallad är jobbigt och det är lättare att dra fram något onyttigt. 

Stort TACK Anna!! 
Kram Åsa”

P.S. Före- och efterbilder samt resultat i siffror kommer. D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB