Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Dagens träningsoutfit och lunch

av Anna
spegelpose5.JPG

Nu har mina föräldrar rest norröver, men jag hann köra ett snabbpass i morse innan de gav sig av. 6 övningar för rygg och baksida axlar i superset räckte för att tanka ork tills mannen kommer hem från San Diego ikväll. Storälsklingen är efterlängtad, även om jag blivit enormt bortskämd av mina grymma föräldrar.

Träningsoutfit: Linne – Röhnisch, shorts – Under Armour, skor – Merrell.

kyckl_omelett.jpg

Hittade en halv grillad kyckling i frysen som jag snabbt micrade med ett par ägg och åt med sallad och avocado. Mer avancerad lunch än så tar jag mig inte tid att fixa när jag är själv med alla barnen. Lägger mer krut på middagen istället.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Jennifer Snårbacka, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB