Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Kliva ur bekvämlighetszoonen

av Anna
Har övat framför spegeln där jag låssas sitta i publiken och se mig själv.

Nu är det bara en dag kvar tills jag ska föreläsa för Bodystore om träning under och efter graviditet på Allt för hälsan-mässan. Jag har aldrig varit bekväm med att prata inför många människor och att börja med en stor mässa kanske inte är att rekommendera, men samtidigt älskar jag utmaningen. Känner en enorm hatkärlek för saker som är jobbiga samtidigt som de ger en stor kick när jag klarar dem. Som att springa ett marathon, starta eget företag eller.. föreläsa på mässa. Väldigt nyttigt att kliva ur bekvämlighetszoonen ibland – utvecklande, både för att bli starkare i fysiska och mentala situationer.

Dessutom känner jag iver över att få ut det jag vill ha sagt i ett ämne som står mig varmt om hjärtat och för mig känns viktigt att förmedla.

Lagom till mässan är mina visitkort klara.

Blir superkul och redan i morgon bitti åker jag ut för att prata med pressen. Sen hoppas jag hinna kika runt lite på mässan innan jag tar plats i Bodystores monitor (kl 13-14.45) inför föreläsningen 15.00-15.40.

Ses vi eller är det något annat kul du ska gå på under Allt för hälsan-helgen?

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB