Startsida / Inlägg

Här är framtidens stjärnor!

av Karin Moberg
blog_banner_638x319_se

Nu lyfter vi fram de allra nyaste artisterna!

Nu startar vi en hyllning till de absolut färskaste svenska artisterna. Under en månad satsar vi på att sätta de lite mindre etablerade musiktalangerna i centrum för att hjälpa artisterna att nå en större publik.

Det finns så otroligt mycket bra ny svensk musik! Vi svenskar är grymma på att exportera stora hits, men det finns också mycket nya, inte så kommersiella artister, som bör lyftas fram. Det här är verkligen en kampanj som vi brinner för. Jag tror att alla som följer oss kommer hitta en ny favoritartist under den kommande månaden.

Vi har sedan starten gillat att lyfta sprillans nya artister. Under det senaste året har också WiMP Live Sessions, som vi gör tillsammans med Story Hotel i Stockholm, vuxit till en ordentlig succé med sin blandning av etablerade artister och just morgondagens stjärnor. Jag tycker vi har visat på en fingertoppskänsla genom att gång på gång boka artister som verkligen står på tröskeln till sitt genombrott. Vi har satsat på att lyfta fram artister som inte riktigt hunnit slå igenom, men som vi verkligen har trott på. Vi har ett öga för det där, bland annat körde vi med fyra artister som sedan blev grammisnominerade – Alina Devecerski, Panetoz, Noonie Bao och Chords.

Färskpressat, som kampanjen kallas, kommer att presentera framtidens stjärnor inom alla möjliga genrer. Bland annat bjuder vi in till nästa Live Sessions redan nu på onsdag den 13 mars med Niello och Tjuvjakt, som båda just släppt sina första singlar.

Eventet hittar du här!

Vi kommer också bjuda på intervjuer med artister som Nicole Sabouné och Tigerbell, backstage-material med Last Lynx och For BDK, tävlingar, spellistor och mycket mer.

Hoppas ni gillar de här artisterna lika mycket som vi!
Karin Moberg

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB