Startsida / Inlägg

Vinn biljetter till Dans Dakar!

av Nora Lindkvist
oie_21115212wYFbXJfb

Den 1 juni är det dags igen – då går årets upplaga av festivalen Dans Dakar av stapeln på Universitetsområdet i Stockholm! Festivalen, som uteslutande bjuder på elektronisk dansmusik är nu inne på sitt tredje år (tidigare hette festivalen Pop Dakar och hade en bredare inrikting) och det här året har arrangörerna lyckats boka riktigt feta akter.

Storheter som The Prodigy, Justice och Röyksopp är bara några av de som spelar på årets festival, och nu har du chansen att vinna biljetter till dansfesten! Vi tävlar ut 4 stycken paket med två dagsbiljetter i vardera!

Så här tävlar du:

Öppna spellistan ”Dans Dakar 2013” i WiMP. Längst ner i beskrivningen till spellistan hittar du en detalj om bandet Justice – vilken?

För att se svaret behöver du alltså öppna spellistan i programmet WiMP, inte bara i webbläsaren. Ladda ner WiMP här.

Mejla in ditt svar till: tavla@wimpmusic.com
Namn, e-mailadress och telefonnummer måste fyllas i.
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingsregler
Tävlingen anordnas av WiMP Music. Vem kan delta? Alla som har en registrerad adress i Sverige och ett WiMP-konto (gratisversionen räcker). Åldersgräns: 18 år! Anställda hos WiMP och deras anhöriga får inte tävla. När kan du tävla? Tävlingen börjar den 21 maj och slutar den 26  maj. Pris? Två biljetter till Dans Dakar den 1 juni 2013. Resa till och från Stockholm ingår inte, inte heller camping eller boende. Priset kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Fel, misstag, missförstånd och oväntade ändringar. WIMP tar inte ansvar för skrivfel eller andra felaktigheter i samband med tävlingen.

Läs mer om Dans Dakar här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB