Startsida / Inlägg

Flykten från hönsgården 2.0

av Johanna Frändén

En grå och regnig tisdag är en grå och regnig tisdag också i Barcelona, även om Xavi Hernandez gjorde vad han kunde för att lyfta den här dagen på sin presskonferens ute på träningsanläggningen i dag.
Medan Xavi höll låda och svarade på samma fråga i femton olika versioner (”Vad säger du om att Pep Guardiola ännu inte har förlängt sitt kontrakt med klubben?”, ”Hur ser du på Peps kontraktsförlängning?” och ”Vad skulle det innebära för klubben om Guardiola inte fortsätter?”) fick pressrummet ute på Ciutat Esportiva besök av en grårandig katt som tog sig en titt och sedan löpte med bra klipp i steget genom lokalen och ut genom den andra dörren.

Men det var inte slut där.
Ute vid spelarbilarnas parkering gjorde sig en annan liten gynnare ingen som helst brådska.

Kuckeliku.jpg Kuckeliku

Jag brukar känna mig ganska ensam om att inte äta kött i Spanien, men här tycks ju Animal liberation front har gjort vissa framsteg.

Andres Iniesta fortsätter att utforska sociala medier. På den här länken får man se när tre supportrar, som han fått kontakt med via sin Facebook-sida, får hämta upp Andy i bil efter träningen och språka om livet.
– Folk frågar hur jag kan vara så snabb på att uppdatera sidan, att det ligger bilder där direkt efter match och så. Faktum är att det är ganska tufft, förklarar Andy och halar fram sin Iphone för att ta kort på sig själv ihop med killarna.
– Så kan jag lägga upp dem på Facebook sen, säger Iniesta.

Men Andy, bilbältet!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB