Startsida / Inlägg

I väntan på nästa Iniesta

av Johanna Frändén

Vi vet att Kaká är en kille med många strängar på sin lyra som provar alternativa karriärer så fort andan faller på. Brassen är ju mest skadad nuförtiden och har haft gott om tid att predika Herrens ord och ta tydlig ställning i frågor där några av hans kolleger är och fiskar i betydligt grumligare vatten.

Kaká Kaká.JPG Riktiga män bär tröjan bak och fram.

Nu har Ricky tagit steget in i en ny bransch och ja, om det inte är Luciano Pavarotti vi har att göra med, så är det i alla fall inte Carl Bildt.
Det är inte direkt sex, droger och rock n’ roll som är Kakás ledord när han tar ton. Däremot är det en hel del Gud.
Texten till låten Presente de Deus har Real Madrid-esset skrivit själv till sin fru Caroline Celico, och den finns med på fru Kakás debutskiva som snart finns i en butik nära dig. Spring och köp.

Veckans näst viktigaste fotbollshändelse i Spanien är att landslagsframtiden är säkrad. Det är Andrés Iniesta som har gjort sin brallis Ana på smällen (ja, det är svårt med bilderna som dyker upp i huvudet, jag om någon vet ju). Andy är väldigt alegre, men lite förgrymmad över att saken läckt ut på ett såpass tidigt plan och ber alla att visa lite respekt för att han inte vill prata om ämnet.
Det ska vi så klart göra.
Däremot hoppas jag så klart att kunna publicera de första ultraljudsbilderna när det är dags.
Håll utkik.

I Madrid har the player formerly known as CR9 gjort Kaká sällskap på skadelistan och efter gårdagens säkra seger mot Espanyol har både Mou och Sami Khedira ondgjort sig över Bernabéus (med spanska mått mätt) bedrövliga gräsmatta, som ska planteras om i dagarna.
För er som tycker att detaljer gör livet lite roligare: gräset kommer från Slovakien.

I Spanien går livet sin gilla gång, för egen del är jag den långe från Malmö i hasorna igen. Jag är på en Italienturné som just nu befinner sig i Rom. Om det här hade varit en skönlitterär bok som handlat om mig hade man kunnat konstatera att jag på grund av Ibra är tillbaka i staden som jag lämnade för ett drygt år sedan på grund av Ibra.

Ni är ju några som tycker att det är trist att Zlatan har lämnat Spanien och några som inte vill läsa en rad om honom mer på bloggen. Det kan jag tyvärr inte lova, men jag har funtat på att Z-märka alla inlägg där han dyker upp.
Ett litet ’Z’ i inledningen och ni vet vad som väntar, oki?

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB