Startsida / Inlägg

Svensk målshow och suspekta sms

av Johanna Frändén

Det lär vara få saker som slår att göra två mål på Camp Nou när hela världen börjat skaka på huvudet.
Det skulle väl vara att täppa till truten på José Mourinho då.
David Villa gjorde både och i helgen och gissa om hemmatidningarna försökt slå varandra i tokiga bildidéer.

Mou sa ju förra veckan att Barcelona värvat för mycket dyra spelare som inte gör mål och när Villa kom ut i mixade zonen efter match hade han så mycket på sitt hjärta att han aldrig ville gå därifrån.

”Här har du Mou!” skriver Mundo Deportivo som dragit ut David och ställt honom framför klubbmärket med en kamouflerad kamera och en badboll i luften.
As you do.

Bild 4.png Combat camera. 

Men seriöst, att Sevilla kan med att gå ut och så uppenbart spela läggmatch på Camp Nou, det tycker jag är lite skämmigt faktiskt. Så här kan vi inte ha det. Var är Del Nido och turhatten när man behöver honom?

Två mål gjorde ju också Markus Rosenberg när Racing Santander tryckte till Osasuna med 4–1 i går medan Kennedy Bakircioglü bjuppade på en frisparkspärla som fullbordade (eller inledde) svensksuccén.

Jag försökte nå Mackan efter matchen i går helt utan resultat, och det börjar gå upp för mig att vi nog inte delar samma mobiltelefonkultur.
Eller att Markus Rosenberg inte är så noggrann med att kolla vem han hör av sig till.
När jag skulle i väg och träffa Santandersvenskarna för ett par veckor sedan dök ett sms med ett högst oväntat budskap in i min inkorg några dagar innan mötet, där Markus Rosenberg försäkrade att han älskar mig och bad mig ringa senare för att ”påminna om bilen och benskydden”.
Jag drog i väg ett sms och skrev ”glöm nu inte bilen och benskydden” ungefär samtidigt som Rosenberg messade tillbaka ”Sorry, det där var inte till dig” (vilket jag verkligen redan hade räknat ut alltså).
I dag ringde Markus Rosenberg en signal på min mobil innan han la på och innan jag hann svara, och jag undrar om han har tajt med cash och möjligen vill att jag ska ringa upp så att han slipper betala?
Någon i läsekretsen som känner honom och vet om Racing varit lite dåliga på att betala ut löner i tid på slutet?

Sedan jag bloggade loss om mötet med Andrés Iniesta i helgen har mitt bloggverktyg bråkat med mig lite. Inte släppt in mig och så. Och jag börjar undra om min dator är försedd med någon form av Andresito-lås eller liknande?
I så fall tänkte jag utmana censuren omgående, eftersom ni frågat om SVT-klippet på Andy, (det är ju tur att vi inte har en kamera på mitt fejs här, jag såg gissningsvis ut som den förstående skolkuratorn som man hängde hos på högstadiet när man inte orkade gå på gympan och låtsades att man hade problem hemma).

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB