Startsida / Inlägg

Callejón överlevde Mourinhos klängfest

av Johanna Frändén

Det här var en match jag måste samla mig lite för att förstå mig på.
Men precis efter slutsignal, när jag sprang ner mot mixade zonen, sprang jag på José Callejón. Han hade överlevt Mourinhos överraskningsklängfirande och såg ut att vara vid gott mod.
Lite kortare frisyr än jag hade för mig, men vid gott mod.
Callejón var tvungen att kasta sig på ett specialchartrat flyg till Granada där han ska sitta vakt vid det spanska valet i morgon. En medborgarplikt som inte ens fotbollsstjärnor kommer undan.

Däremot kommer de undan andra saker. Misstänkta handssituationer i straffområdet till exempel. Kolla tidningen i morgon om ni vill veta vad Pepe i Real Madrid sa när jag konfronterade honom med handssituationen i slutet av matchen.

Pepe.jpg Jag såg inte så noga gjorde jag inte.

Bröst eller arm på Higuaín? Det är frågan vi tar med oss in i natten i Valencia.

Skärmavbild 2011-11-20 kl. 01.51.50.png

Real Madrid rider på en formtopp som de tar med sig trots en massa landslagsresande de senaste dygnen. Valencia straffar nästan ut dem ändå på Mestalla. Den här upplagan av Los Che är en av de bästa jag sett, och då ska vi inte glömma den strida ström av världsstjärnor som lämnat den här klubben de senaste säsongerna för grönbete i Premier League, Barcelona och andra glammiga destinationer.
Valencia gör en jättematch i kväll. Real gör det väldigt ofta.

Fotboll ändå. Bra grejer. 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB