Startsida / Inlägg

Ingen promenad i parken för Mesut Özil

av Johanna Frändén

Barcelonas tre musketörer i Generation -87 startade i går för första gången en match tillsammans sedan de var i tidiga tonåren och Leo Messi firade av det hela rätt snyggt med lite klicki-klacka-spel i Prag.
Valencia hade bråttom att ta ledningen mot Leverkusen i vad som blev Champions League-historiens näst snabbaste mål. Om man checkar av med historieböckerna alltså, om man kollar med tidningen AS så tog det bara nio sekunder för Jonas att dra bollen i mål och bli snabbast genom tiderna.

Skärmavbild 2011-11-02 kl. 09.47.20.png
Det är modigt att utmana sanningen i så lättkontrollerade forum som internationella fotbollsmatcher med tillhörande matchur, det måste vi ge AS, det är ju trots allt inte Burmas statliga nyhetsbyrå vi har att göra med.

Om ingen stund alls ska Villarreal haffa ett alldeles väldigt tunt halmstrå och försöka ta sina första poäng i turneringen, och kanske, Inch’Allah, kunna ta sig vidare trots tre inledande förluster. Det är Premier League-ettan som står i andra ringhalvan och med den gula ubåtens säsongsinledning i åtanke borde det inte bli någon promenad i parken.
Det är det inte att möta Real Madrid heller, men det är det däremot att spela i Real Madrid, åtminstone om man är Mesut Özil. Vår tyske vän har hamnat i en formsvacka och dåliga tankemönster och varit på mental rehabilitering hos Zinedine Zidane, vars budskap enligt Özil själv var ”du vet vad du kan” (vi får hoppas han tar ett bra timarvode som mental coach för att komma med den typen av råd).
När laget i dag landade i Lyon tog José Mourinho ut Özil på en promenad i parken som omger spelarhotellet för att prata vidare om livet och fotbollen och formen och det dära.

Skärmavbild 2011-11-02 kl. 19.51.48.png Och annars då? 
Foto: Marca

Äh, nu hoppar vi på Champions-tåget.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB