Startsida / Inlägg

Julklappstips

av Julia Nicander

Mina små vänner!
Jag har saknat er, internetproblemen fortsatte att hopa sig, och jag satt strandsatt återigen, i en uppsjö av olika typer av flyttlådor och pinaler. En helt klart stressig helg, vill jag mena. Men nu verkar det (knacka i trä!) som att vi är tillbaka på banan igen, om än fortfarande med några flyttlådor och pinaler fortfarande drällandes.

Idag tänkte jag börja morgonen lite mjukt,
med några tips på julklappar som jag har snokat fram på Göteborgs Auktionsverks hemsida. Så, har ni en syster, mamma, bror eller någon annan som fortfarande är julklappslös, så kanske något av följande duger. (Ringen med pärlor är min absoluta favorit!)

Ett fickur från Elgin.

En vacker ask från 1800-talet.

Världens sötaste ring med pärlor, diamanter och ädelstenar.

En ring med rosa sten.


Staffli från sekelskiftet.


 Samt, cigarrkarusell från sent 1800-tal.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB