Startsida / Inlägg

People don’t belong to people.

av Julia Nicander

 

 

Nu har flyttlasset äntligen gått och jag är nerpackad i allt för många lådor och en dramaten. För tillfället huserar jag hemma hos min mor och katten Samira. Här äter jag räkor, stjäl mammas fina hudkrämer och försöker få till en fin utstyrsel med hjälp av det lilla jag fick med mig i resväskan, och nu har hängt upp på den gamla kära klädstången. Åtminstone fram tills den riktiga flytten går av stapeln. Ganska avslappnad tillvaro om jag får säga det själv. Skall även montera upp stativet så att vi kan sparka  igång lite bilder på allehanda outfits som jag lyckas knåpa ihop. Låter fint, så säg? Idag mjukstartar vi onsdagsmorgonen lite med en av mina favoritscener i en av mina favoritfilmer.

 

 

 

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB